CC logo white transp 1500 500

We welcome
you at
Casa Coline

‘Javea is my place to be’

Ferry Chef DJ Traveller Michelin chef Restaurant Spain Espana

Ferry

Chef, DJ and Traveller

Ferry zit al in de restaurant business sinds hij zich kan herinneren. Hij is getraind door geweldige Michelin chefs zoals Paul Bocuse***, Theo Nolet*, Henk Tuin* en Constant Fonk** en begon zijn eigen restaurant Het Bosch in Amsterdam in 1980, dat in 2021 is overgenomen door de vierde generatie ‘van Houten’, Danny & Leanne.

Bij Casa Coline organiseert Ferry informele 4-hands-lunches (La Mejor Mesa) in onze gezellige naya met zijn chef-vrienden, waarbij plezier, kwaliteit en verrassing de belangrijkste doelstellingen zijn (die waarschijnlijk uitmonden in een pool party, omdat de dj-booth geïntegreerd is in zijn keuken…).

Daarnaast kan Ferry ook een catering aan huis verzorgen of een private dinner bij Casa Coline of kan jij worden ingehuurd als DJ voor een feestje.

PS. Wist je dat Ferry/ Casa Coline zijn eigen radio station heeft en ook vele fijne playlists heeft op spotify zoals bijvoorbeeld deze::

‘Casa Coline … a dream come true’

Nicoline Dromenjager Dreamhunter NLP Transformatie coach transformational trainer

Nicoline

Dreamhunter, NLP and Transformational Coach and Trainer

Als Transformatief Business Coach en Droomjager helpt Nicoline ambitieuze ondernemers hun doelen te bereiken met gemak en plezier, zonder hun eigen welzijn op te offeren. Ze biedt coaching en training aan vanuit zowel een persoonlijk als zakelijk perspectief.

Bij Casa Coline in Javea biedt Nicoline 1-op-1 coachingsessies aan, organiseert ze maanceremonies, biedt ze reiki- en klankschalensessies en faciliteert ze fantastische coaching-retraites en workations om haar cliënten zowel persoonlijk als professioneel te laten groeien.