CC logo white transp 1500 500

Privé
Retraite

1-op-1 Coaching Retraite
casa coline, javea, spanje

Ben jij eraan toe om je leven een boost of een nieuwe wending te geven? Om eindelijk jouw droom – wat die dan ook is – te manifesteren?

Om bijvoorbeeld jouw eigen bedrijf super succesvol neer te zetten? Of om een andere carrière na te jagen of voor je business een nieuwe route te bedenken? Of om bijvoorbeeld te verhuizen naar een ander land? Om financieel vrij zijn? Of ….

Stel je nou eens voor dat dat mogelijk is? Dat dat te realiseren valt?

Wat zou dat voor je betekenen?

Wat zou je dat waard zijn?

In deze retraite week doen we een deep-dive en maken we een giant leap zowel op privé als zakelijk gebied!

Dromenjager retreat Casa Coline Spanje Javea

Privé Retraite Spanje

Casa Coline, Javea

De 1-op-1 coaching retraite is een retraite waar jij en jouw vraagstukken centraal staan en alle aandacht krijgen. Deze week is geschikt voor mensen die écht stappen willen zetten en behoefte hebben aan reflectie en interspectie en zowel tot rust willen komen als willen knallen op persoonlijk vlak en/ of business vlak.

Deze week is voor mensen die GROOTS dromen en dat ook willen manifesteren.

Om dit te kunnen bewerkstelligen zijn er zowel ontspannende activiteiten als diverse verdiepende coaching sessies. Het week programma wordt helemaal op maat gemaakt en met jou afgestemd!

We werken een week intensief gericht aan jouw doelen, ruimen blokkades op waar nodig, maken een ijzersterk business concet en een aantrekkelijk marketingplan voor jouw business zodat je jouw droom, datgene wat jij voor ogen hebt, realiseert.

Do you dare to dream?

I sure hope you do!

Liefs Nicoline 💋

Jouw privé retraite in Spanje

Het programma bestaat in grote lijnen voor de helft uit een ‘programma’ en voor de andere helft uit ‘me-time’ en lekker genieten van het Spaanse leven, want met rust komt helder weten en helder zien.

De aankomstdag voor dit retreat is maandag. Na aankomst laten wij jou je kamer zien en op maandagavond begint om 18:00 uur het programma met een lekkere gezonde maaltijd, een kennismaking en een heerlijke ontspannende klankschalensessie om even echt hier op deze plek te ‘landen’.

De meeste sessies en andere activiteiten vinden in de ochtend plaats. De middagen zijn vrij om lekker de omgeving te bekijken, aan het strand of zwembad te hangen en even je eigen gang te gaan. Mocht je rondom lunchtijd niet in de Casa zijn, no problemo, er is altijd wat te eten voor je in de Casa voor als je wilt. 

Hieronder vind je een opzet van een programma. Belangrijk is te weten dat het exacte programma straks voor jou helemaal naar aanleiding van jouw wensen en behoeftes wordt gemaakt.

maandag

Aankomstdag

Middag

Star Casa Coline

Check in

Avond

Star Casa Coline

Diner, kennismaken en lekker tot rust komen met een ontspannende klankschalensessie onder de sterren (vanaf 18uur)

dinsdag

Ochtend

Star Casa Coline

Sunrise dromen meditatie aan het strand, eventueel zwemmen in zee

Star Casa Coline

Ontbijt in een van mijn favoriete tentjes.

Star Casa Coline

Coachingsessie op jouw droom en jouw zielenmissie

Middag

Star Casa Coline

Lunch & eigen tijd

Avond

Star Casa Coline

Heerlijk diner @ Casa Coline

woensdag

Ochtend

Star Casa Coline

YIN Yoga

Star Casa Coline

Coaching sessies op persoonlijke blokkades en trauma's die je belemmeren in jouw ondernemerschap

Middag

Star Casa Coline

Lunch & eigen tijd

Avond

Star Casa Coline

Genieten van een diner @ Casa Coline

donderdag

Ochtend

Star Casa Coline

Persoonlijke Coaching sessie (extra)

Star Casa Coline

Massage

Middag

Star Casa Coline

Lunch & eigen tijd

Avond

Star Casa Coline

Mastermind Business Coaching Sessie

Star Casa Coline

Lekker tapas eten in de oude stad van Javea

vrijdag

Ochtend

Star Casa Coline

Manifestatie stilte wandeling en meditatie (gehele ochtend)

Middag/ avond

Star Casa Coline

Lunch & eigen tijd

Star Casa Coline

Check out

Langer blijven?

Mocht je een nachtje of wat langer willen blijven of het weekend lekker mee willen pakken, heerlijk! Heel welkom! Laat het ons vooral weten!

Data Retreats

Star Casa Coline

Deze prive retraite is door het gehele jaar te boeken uiteraard onder voorbehoud van beschikbaarheid en met uitzondering van de Nederlandse zomer/schoolvakantie.

Casa Coline | Javea, Spanje

Gun jij jezelf en jouw business deze exclusieve coach retraite in Spanje? Dan verblijf je heerlijk bij ons in Casa Coline in de prachtige natuur van de valei van Javea, vlakbij zee.

Het is hier geweldig en Javea heeft een krachtige transformerende energie.

De kamers van Casa Coline zijn van alle gemakken voorzien en alle kamers komen uit op wat wij Melrose place noemen, namelijk ons centraal gelegen zwembad en de overdekte naya waar ook ons ontbijt wordt geserveerd, met fruit uit eigen tuin. De grote tuin met oa palmbomen en bougainvilles heeft tal van fijne zitjes waar je je even terug kan trekken of lekker in het zonnetje weg kan dommelen. Er is een gezellige Spaanse naya voor goede gesprekken en om lekker te eten. De meditaties, yoga en coaching sessies vinden plaats in een speciale ruimte of lekker buiten in de natuur op bijvoorbeeld het dakterras in het zonnetje of s’avonds onder de sterren.

Naast zon, zee en strand, kan je hier heerlijk wandelen en prachtig fietsen. Voor de liefhebbers hebben we scooters en fietsen beschikbaar zodat je lekker naar het strand kan of misschien juist het achterland in.

hoe kom je er?

Je kunt vliegen naar het vliegveld van Alicante of Valencia. Transavia heeft verschillende mogelijkheden en qua afstand maakt het niks uit: Javea ligt precies in het midden op een uurtje rijden. Uiteraard kan je vanaf Nederland ook helemaal komen rijden. Als ik met de auto ga, doe ik er +/- 18 uur over. Uiteraard helpen wij je graag om je reis naar Spanje te plannen.

investering

€3000,-

Let op per 2023 is de investering: €3500,-

Prijs is exclusief btw, betalen in termijnen is in overleg mogelijk. Wil je graag wat eerder komen of nog wat daagjes er aan vast plakken? Heerlijk! Laat dat vooral weten, zodat ik de beschikbaarheid voor je kan checken. Een kamer kost normaal €150 per nacht maar als verlenging op een retraite kost het €125 per nacht.

CasaColine-Spanje-laMejorMesa_palm tree

inclusief

N

Alle overnachtingen op een eigen privé kamer

N

Heerlijke gezonde maaltijden (3 per dag)

N

Koffie, thee en water gedurende de hele dag

N

Jouw personal Human Design Chart

N

Coachingsessies

N

Mastermind

N

Klankschalensessie

N

Yoga

N

Massage

N

Manifestatie wandeling

N

Persoonlijke begeleiding door Nicoline, NLP & Transformatie coach

N

Transfer

N

En nog heel veel meer …

exclusief

N

Vlucht

Je kan vliegen op Alicante of Valencia. Momenteel boek je voor rond de €150,- een retourvlucht dus wacht niet te lang.

Casa Coline - Javea - Spanje - Boutique Retreat - guesthouse-bedroom-beds-room-spain-dream-beach

Speciale wensen

Heb je iets dat je graag wilt tijdens jouw verblijf bij ons? Laat het ons gerust weten, veel is mogelijk en we maken het graag helemaal naar je zin!

Kom je langs?

Zou je graag deze coach retraite willen boeken? Heerlijk! Boek direct door op onderstaande button hieronder te klikken of plan hier een afspraak in om even kennis te maken.

Additionele mogelijkheden

Het Casa Coline team kan een hoop voor je regelen! Je hoeft het ons alleen maar te laten weten.

N

Scooter huren

N

Fiets huren

treatments

N

Manicure / pedicure

N

Gezichtsbehandeling

N

Voetreflexologie

N

Kineosologie

N

Ontspanningsmassage

N

Deep Tissue massage

N

The Tent Healing Experience

sporten

N

Private sportles / PT

N

Private pilates les

N

Bergwandeling Montgo

N

Wim Hof sessie

Eerst even kletsen?

Vind je het fijn om eerst eens kennis te maken en wellicht via Facetime alvast een kijkje bij Casa Coline te nemen? Super leuk, je bent van harte welkom!

Stuur me een berichtje via whatsapp (06 55726244) of een email (nicoline@casacoline.com) en we prikken een moment om even te kletsen!

En je kan natuurlijk ook altijd mij of Casa Coline opzoeken op bijvoorbeeld Instagram/ Facebook of mijn podcast over mijn Spanje emigratie avonturen en de retraites die ik hier organiseer, luisteren.

Hoop je snel te mogen spreken!

Hasta luego, Nicoline

hola! Ik ben nicoline

Ik ben Nicoline, NLP & Transformatie coach én professioneel dromenjager.

  • Ik geloof dat alles mogelijk is.
  • Ik geloof dat elke droom gerealiseerd kan worden. Ook die van jou!
  • Ik geloof dat iedereen en jij dus ook het waard is om je mooiste leven te leven.

Ik heb mijn droomleven gemanifesteerd en ik help jou graag om dat van jou te realiseren!

Jaren geleden heb ik het roer omgegooid en mezelf om laten scholen tot coach. Na verschillende coach opleidingen (o.a. NLP en Transformatief Coachen) besloot ik mijn eigen coach praktijk op te zetten en nu leef ik hier in Spanje het leven waar in ooit van droomde.

Het heeft me altijd bezig gehouden waarom de een een bepaald doel wel bereikt en de ander niet. Waar komt dat door? Wat belemmert je of houdt je tegen? Waarom durf je het wellicht niet? Denk je in beperkingen of juist in mogelijkheden? Wat weerhoudt je om in jezelf te investeren?

Beach Spain Retreat Retraite Retreat yourself dromenjager

Tijdens mijn coach opleidingen heb ik enorm veel geleerd op gebied van manifestatie en persoonlijke ontwikkeling en door mijn vele jaren als ondernemer weet ik ook van aanpakken en heb ik een echte ‘get-things-done-mentaliteit’.

Ik heb meer dan 20 jaar marketing communicatie ervaring en ben oa. Marketing Directeur bij L’Oréal geweest en heb verschillende eigen bedrijven gehad waaronder 10 jaar mijn eigen marketing communicatie bureau in Amsterdam gehad. Ik heb in die jaren meer dan 100 producten/ diensten vermarket en bedrijven geholpen en ik denk ook graag met jou en jouw bedrijf mee!

Mijn pakketje van coaching en spiritualiteit gecombineerd met een business mentaliteit, heeft mij enorm geholpen mijn leven te leven zoals ik dat nu doe én om mijn droom te realiseren.

En ik gun jou ook jouw droomleven! Vandaar deze retraite week op een heerlijke plek!

Groetjes, Nicoline Schipper

PS Meer weten over mij? Volg me op instagram of luister mijn podcast!

Hotspot in Javea Casa Coline Casita for rent
Dream catcher dromenjager Casa Coline Retreat Spain
Rooms for rent house for rent casa casita coline spain javea alicante
Click for mijn 5 beste afvaltips