CC logo white transp 1500 500

1-op-1 CoachRetraite

Het Exclusieve Luxury 1-op-1 Retreat

met High Level Coaching

Heb je het gevoel dat je al een tijd vastzit, dat het allemaal niet helemaal lekker loopt? Merk je dat er iets is dat jouw ontwikkeling belemmert en je tegen je eigen grenzen aanloopt? Voel je dat er meer potentieel in je zit, maar dat je wordt tegengehouden door belemmerende overtuigingen of oud-zeer?

Als mens kom je jezelf af en toe tegen en loop je tegen innerlijke blokkades aan. Maar daar hoef je niet alleen doorheen te gaan. Deze exclusieve 1-op-1 coaching retraite biedt jou de mogelijkheid om van een afstandje naar jouw situatie te kijken en in alle rust een plan te maken. Je kunt afrekenen met jouw trauma’s, hartenpijn, kritische stemmetjes en belemmerende overtuigingen, zodat je weer verder kunt groeien.

Tijdens de retraite werk je jouw persoonlijke groei en ontwikkeling als mens én als ondernemer. En dat alles terwijl je jezelf onderdompelt in luxe en geniet van al het moois dat Spanje en Casa Coline te bieden hebben.

Dromenjager retreat Casa Coline Spanje Javea

Carolien van Duijn

over haar coach retraite

Dromenjager retreat Casa Coline Spanje Javea

Wat een heerlijke vakantieweek mocht ik hebben bij CasaColine. Ik koos voor een week op locatie om zo helemaal los van mijn thuissituatie te komen. Waar met een eigen bedrijf en een druk gezinsleven altijd wel wat de aandacht vraagt.

Mijn doel was aan de slag met een rem in mezelf waar ik de vinger niet op kreeg, en tegelijk eindelijk eens een me-time vakantie.

Die combinatie heeft Nicoline heel goed weten te vertalen in het programma van de retraite week. Afwisselend werkte ik met Nicoline aan mijn coachvraag, werd ik in de watten gelegd door een masseuse en was er aandacht voor alle andere aspecten die maken dat je sneller bij jezelf en de kernvraag uitkomt zoals heerlijk eten, eigen tijd en het ontdekken van de omgeving bijvoorbeeld.

Ik ging niet met een specifieke verwachting richting Spanje. Maar mijn verwachtingen werden wél overtroffen door deze zorg op maat. Nicoline zorgde daarbij voor de veilige setting en een gastvrije plek. Hierdoor kon ik in een week me volledig overgeven aan dit vraagstuk. 

Nicoline sluit met haar manier van werken volledig aan op je persoonlijke vraag, kiest werkvormen die passen bij waar jij je prettig bij voelt maar zal het zeker niet nalaten je ook uit te dagen iets nieuws uit te proberen.

In deze week is er veel in gang gezet en ging ik uitgerust naar huis. Deze vraag van mij kon ik afronden en daardoor verder. De resultaten van deze week zie ik nog vaak terug in de resultaten van mijn bedrijf en persoonlijke groei.

Komend jaar heb ik weer een week geboekt staan. Als coach vind ik dat je regelmatig met jezelf aan de slag moet. En dan is deze combinatie van locatie, coaching en ontspanning een ideale vorm om dat te doen!

Dank je wel Nicoline, ik kijk uit naar de volgende keer!

Liefs Carolien

Exclusief 1-op-1 Coaching Retraite

Casa Coline, Javea | Spanje

Tijdens deze exclusieve en persoonlijke retraite week nemen we een deep dive, zodat we enorme stappen kunnen zetten op zowel persoonlijk als zakelijk gebied. In deze 1-op-1 coaching retraite sta jij en jouw uitdagingen centraal en krijg je alle aandacht die je nodig hebt.

Deze week is geschikt voor ondernemers of mensen die overwegen te ondernemen en merken dat er iets hen tegenhoudt of af willen van oude balast. Het is voor hen die weten dat ze meer kunnen dan ze nu doen. Voor mensen die écht stappen willen zetten, behoefte hebben aan reflectie en introspectie en bereid zijn om hun innerlijke blokkades aan te pakken en te overwinnen.

Deze week is voor mensen die GROOTS dromen en die deze dromen willen manifesteren. Mensen die er alles voor over hebben om hun doelen te bereiken en om dit te kunnen bewerkstelligen zijn er zowel ontspannende activiteiten als diverse verdiepende coaching sessies. Het week programma wordt helemaal op maat gemaakt en volledig afgestemd op jouw behoeften, zodat we een deep-dive kunnen maken en jij daarmee een gigantische stap vooruit zet.

 

In deze exclusieve en persoonlijke retraite van een week lang werken we intensief aan jouw persoonlijke en/of zakelijke doelen. We zetten de nodige stappen om eventuele blokkades op te ruimen en vrij baan te maken voor een zorgeloze toekomst zodat jij die ambities en dromen kan realiseren.

Do you see your potential? I sure hope you do!

Liefs Nicoline 💋

Een expert

Wie ben ik? En waarom doe ik wat ik doe?

Het leven heeft mij gevormd tot wie ik nu ben. Alle beslissingen en ervaringen – de goede en minder leuke – hebben geleid tot precies dit punt.

Van het verlies van mijn ouders tot mijn promotie tot marketing manager van L’Oréal op mijn 32ste. Van de diverse coach opleidingen en mijn steeds grotere hang naar spiritualiteit tot aan de beslissing mijn koffers te pakken, mijn droom na te jagen en naar Spanje te verhuizen om daar een nieuw leven en business op te zetten!

Liefs Nicoline 💋

Beach Spain Retreat Retraite Retreat yourself dromenjager

de opleidingen én de ervaring

 • Marketing Directeur L’Oréal
 • Eigenaar Marketing Communicatie Bureau Amsterdam
 • Meer dan 100 merken en bedrijven geholpen met hun strategie en marketing
 • Initiator Coaching Club
 • Dromenjager
 • Business Coach

 • Coachopleiding Gedragsverandering
 • NLP Practitioner
 • NLP Master
 • EFT
 • Bridgeman Transformatief Coach Opleiding
 • Reiki & Shamatic Healing

Jouw privé retraite in Spanje

Het programma is zorgvuldig samengesteld en biedt een goede balans tussen intensief aan de slag gaan met jouw persoonlijke doelen en barrières en heerlijk ontspannen en genieten van het Spaanse leven en de zon. Want met rust komt helder weten en helder zien.

Je wordt op maandag in de middag verwelkomd en na het tonen van je kamer beginnen we om +/- 18:00 uur met een gezonde maaltijd, kennismaking en een ontspannende klankschalensessie om helemaal tot rust te komen.

De meeste coaching sessies en activiteiten vinden plaats in de ochtend, zodat je de middag vrij hebt om de omgeving te verkennen, te ontspannen aan het strand of bij het zwembad, of even tijd voor jezelf te nemen.

Hieronder vind je een voorbeeldprogramma, maar het exacte programma wordt helemaal op maat gemaakt op basis van jouw specifieke wensen en behoeften.

maandag

Aankomstdag

Middag

Star Casa Coline

Check in vanaf 3pm

Avond

Star Casa Coline

Diner, kennismaken en lekker tot rust komen met een ontspannende klankschalensessie onder de sterren (vanaf 18uur)

dinsdag

Ochtend

Star Casa Coline

Jouw personal Human Design Chart

Star Casa Coline

Coaching sessie

Middag

Star Casa Coline

Lunch & eigen tijd

Avond

Star Casa Coline

Massage

Star Casa Coline

Heerlijk diner @ Casa Coline

woensdag

Ochtend

Star Casa Coline

Coaching sessie

Middag

Star Casa Coline

Lunch & eigen tijd

Avond

Star Casa Coline

YIN Yoga

Star Casa Coline

Genieten van een diner @ Casa Coline

donderdag

Ochtend

Star Casa Coline

Coaching sessie

Middag

Star Casa Coline

Lunch & eigen tijd

Avond

Star Casa Coline

Lekker tapas eten in de oude stad van Javea

vrijdag

Ochtend

Star Casa Coline

Manifestatie wandeling en meditatie (gehele ochtend)

Middag/ avond

Star Casa Coline

Lunch

Star Casa Coline

Check out

Langer blijven?

Mocht je een nachtje of wat langer willen blijven of het weekend lekker mee willen pakken, heerlijk! Heel welkom! Laat het ons vooral weten!

Data Retreats

Star Casa Coline

Deze prive retraite is door het gehele jaar te boeken onder voorbehoud van beschikbaarheid van Casa Coline en met uitzondering van de Nederlandse zomer/schoolvakantie.

Zou je graag deze coach retraite willen boeken? Heerlijk! Boek direct door op de button te klikken of plan hier een afspraak in om kennis te maken en eventueel jouw vragen te stellen.

Casa Coline | Javea, Spanje

Gun jij jezelf en jouw bedrijf een exclusieve coach retraite in Spanje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Verblijf in alle luxe bij Casa Coline, gelegen in de prachtige natuur van de vallei van Javea, vlakbij de zee.

De energie in Javea is krachtig en transformerend, waardoor je jezelf helemaal kunt opladen tijdens deze retraite. Onze kamers zijn voorzien van alle gemakken en bieden een prachtig uitzicht op Melrose Place – ons centraal gelegen zwembad en de overdekte naya waar ons ontbijt wordt geserveerd met vers fruit uit eigen tuin. Onze grote tuin met palmbomen en bougainvilles biedt volop ruimte om te ontspannen en tot rust te komen. Je kunt je terugtrekken in een van de vele fijne zitjes, of juist genieten van de zon. Onze gezellige Spaanse naya is perfect om te ontspannen en lekker te eten.

De meditatie-, yoga- en coachingsessies vinden plaats in een speciaal ingerichte ruimte of buiten in de natuur. Denk bijvoorbeeld aan ons zonnige dakterras of  ’s avonds onder de sterrenhemel.

Naast zon, zee en strand, kun je hier ook heerlijk wandelen en fietsen. Voor de liefhebbers hebben we scooters en fietsen beschikbaar, zodat je bijvoorbeeld naar het strand of het achterland kunt gaan. Geniet van alles wat Javea te bieden heeft tijdens deze unieke coach retraite.

Super Ervaringen

Noël Ben-Shaanan

‘I WILL DEFINITELY COME BACK. MORE THAN ONCE I THINK AND BRING PEOPLE WITH ME.’

Noel was on retreat here at Casa Coline and really found peace. She states, "It doesn't get any better than this." Listen what she says (in Dutch).

Mascha Blaaser

'Everything this week was taken care of down to the last detail.'

Mascha came on retreat to really be with herself and find peace. Listen here (in Dutch) what she thought of her retreat week.

Review retreat 3 Casa Coline Retraite

this week was really special. i really needed this retreat week to relax and recover.

Corrie recently come to our retreat. She was able to take a moment to pause and reconnect with her heart. Listen here how Corrie reflects on her retreat week.

hoe kom je er?

Je kunt vliegen naar het vliegveld van Alicante of Valencia. Transavia maar ook KLM, Veuling en vele andere hebben verschillende mogelijkheden en qua afstand maakt het niks uit: Javea ligt precies in het midden tussen Valencia en Alicante op een uurtje rijden. Uiteraard kan je vanaf Nederland ook helemaal komen rijden of met de trein komen. Als je met de auto gaat, doe je er +/- 18 uur over. Uiteraard helpen wij je graag om jullie reis naar Spanje te plannen.

 investering

 • €5000,- (voor data half maart w11 t/m begin nov w45)
 • €3500,- (voor data laagseizoen: half nov, w46 tot half maart, w10)

Prijs is exclusief btw, betalen in termijnen is in overleg mogelijk.

Wil je graag wat eerder komen of nog wat daagjes er aan vast plakken? Heerlijk! Laat dat vooral weten, zodat ik de beschikbaarheid voor je kan checken. Een kamer kost normaal €200 per nacht maar als verlenging op een retraite kost het €150 per nacht.

CasaColine-Spanje-laMejorMesa_palm tree

inclusief

N

Alle overnachtingen op een eigen privé kamer

N

Heerlijke gezonde maaltijden (3 per dag)

N

Koffie, thee en water gedurende de hele dag

N

Jouw personal Human Design Chart

N

Coachingsessies o.g.v. persoonlijke uitdagingen

N

Business Coaching Mastermind

N

Klankschalensessie

N

Yoga

N

Massage of Reiki

N

Manifestatie wandeling

N

Persoonlijke begeleiding door Nicoline, NLP & Transformatief Business Coach

N

Transfer van en naar het vliegveld

N

En nog heel veel meer …

exclusief

N

Vlucht

Je kan vliegen op Alicante of Valencia. Momenteel boek je voor rond de €150,- een retourvlucht dus wacht niet te lang.

Casa Coline - Javea - Spanje - Boutique Retreat - guesthouse-bedroom-beds-room-spain-dream-beach

Speciale wensen

Heb je iets dat je graag wilt tijdens jouw verblijf bij ons? Laat het ons gerust weten, veel is mogelijk en we maken het graag helemaal naar je zin!

Kom je langs?

Zou je graag deze coach retraite willen boeken? Heerlijk! Boek direct door op onderstaande button hieronder te klikken of plan hier een afspraak in om even kennis te maken.

Additionele mogelijkheden

Het Casa Coline team kan een hoop voor je regelen! Je hoeft het ons alleen maar te laten weten.

N

Scooter huren

N

Fiets huren

treatments

N

Manicure / pedicure

N

Gezichtsbehandeling

N

Voetreflexologie

N

Kineosologie

N

Ontspanningsmassage

N

Deep Tissue massage

N

The Tent Healing Experience

sporten

N

Private sportles / PT

N

Private pilates les

N

Bergwandeling Montgo

N

Wim Hof sessie

Eerst even kletsen?

Vind je het fijn om eerst eens kennis te maken en wellicht via Facetime alvast een kijkje bij Casa Coline te nemen? Super leuk, je bent van harte welkom!

Stuur me een berichtje via whatsapp (06 55726244) of een email (nicoline@casacoline.com) en we prikken een moment om even te kletsen!

En je kan natuurlijk ook altijd mij of Casa Coline opzoeken op bijvoorbeeld Instagram/ Facebook.

Hoop je snel te mogen spreken!

Hasta luego, Nicoline

hola! Ik ben nicoline

Ik ben Nicoline Schipper, NLP & Transformatie coach én professioneel dromenjager. Ik geloof oprecht dat alles mogelijk is en dat elke droom gerealiseerd kan worden, ook die van jou! Ik geloof dat iedereen het waard is om zijn of haar mooiste leven te leven en ik wil je helpen om jouw dromen waar te maken.

Met mijn jarenlange ervaring als coach heb ik vele mensen geholpen om gelukkiger, succesvoller en meer vervuld te leven. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen in staat is om zijn of haar dromen te verwezenlijken en het beste uit zichzelf te halen. Het enige wat nodig is, is bereidheid om te groeien en te leren.

Ik sta klaar om je te begeleiden in dit proces van persoonlijke groei en ontwikkeling. Samen zullen we obstakels overwinnen en jouw doelen bereiken. Ik creëer een veilige en ondersteunende omgeving waarin jij jezelf kunt ontdekken en ontwikkelen. Met mijn empathische en doelgerichte coaching stijl zal ik naar jouw verhaal, wensen en doelen luisteren en je helpen om ze te bereiken.

Coaching Retraite in Spanje Reiki Transformatie coach NLP

Mijn ervaring in persoonlijke ontwikkeling, doelen bereiken en ondernemerschap maken mijn coachingspakketje uniek en doeltreffend. Ik heb meer dan 20 jaar marketingcommunicatie ervaring, waarvan ik onder andere Marketing Directeur was bij L’Oréal en eigenaar van verschillende bedrijven, waaronder een marketing communicatie bureau in Amsterdam.

Mijn ‘pakketje’ van coaching en spiritualiteit gecombineerd met een zakelijke mentaliteit is succesvol gebleken bij het helpen van ondernemers om hun barrières te doorbreken en hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Ik kijk ernaar uit om jou te begeleiden op jouw pad naar persoonlijke groei en succes!

Wil je meer over mij weten? Volg me op instagram.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten tijdens onze bijzondere retraite week op een heerlijke plek!

Liefs Nicoline💋

 

Veel gestelde vragen …

Hoe lang duren de coaching sessies?

Elke dag is er een persoonlijke 1-op-1 coachingsessie, meestal in de ochtend. Deze sessie duurt meestal tussen de 1 en 2 uur afhankelijk van waar we op dat moment aan werken en welke coaching techniek daarvoor het beste inzetbaar is. Als we bijvoorbeeld met hypnose werken, duurt een sessie voor je het weet 2 uur, terwijl een reiki of NLP sessie vaak een uur duurt.

Waar baseer je mijn week programma op?

Nadat je hebt geboekt, plannen we ons intake gesprek waar in we o.a. bespreken wat jij graag eet en wat niet. Wat je fijn vind om te doen? Ben je bijvoorbeeld sportief of hou je meer van massages en een facial. Wat is jouw ideale dagritme? Ben je een ochtend of juist een avondmens. En we bespreken ook de uitgebreide vragenlijst die jij vooraf van mij hebt ontvangen met daarin vragen over jouw situatie, jouw familie, jouw gezin en natuurlijk de dingen waar jij tegenaanloopt.

Tel dit allemaal bij elkaar op en er komt een perfect passed week programma voor jou uitgerold.

Ben ik de enige gast en ben ik dan heel veel alleen?

Je bent de enige retraite gast! En nee, je bent niet veel alleen. Elke dag wordt er gekookt in de buitenkeuken en gezellig een ontbijt, lunch en diner geserveerd die we samen opeten. S’ochtends zijn meestal de coaching sessies en een fijne ontspannende en/ of leuke activiteit dus er is genoeg te doen en ik ben altijd around aangezien ik woon in Casa Coline!

Wat eten we?

We eten lekker en gezond! Ik heb de mazzel dat ik getrouwd ben met een chef die heerlijke dingen maakt die ook nog eens gezond zijn. Uiteraard houden we deze week rekening met jouw dieetwensen en allergien. Naast ontbijt, lunch en dinner staan er altijd snackjes voor je klaar mocht je daar zin in hebben.

Hotspot in Javea Casa Coline Casita for rent
Dream catcher dromenjager Casa Coline Retreat Spain
Rooms for rent house for rent casa casita coline spain javea alicante
Click for mijn 5 beste afvaltips