CC logo white transp 1500 500

Workation
voor ondernemers

Workation voor ondernemers
casa coline, javea, spanje

Heerlijk om business met pleasure te combineren tijdens een workation als deze. Door de bubbel van ondernemerschap barst het van de visie en inspiratie. Je brainstormt, spiegelt en leert en werkt ondertussen jouw plannen uit terwijl je heerlijk van de Spaanse zon geniet en alles verder voor je wordt geregeld.

Met mijn meer dan 20 jaar werkervaring als marketing communicatie professional waarin ik meer dan 100 merken heb gelanceerd en met al meer dan 10jaar ervaring als ondernemer waarin ik 3 succesvolle bedrijven heb gehad, help in je graag bij jouw strategie, de focus en slimme keuzes en creatieve invalshoeken voor jouw marketing communicatie strategie.

Hasta pronto, Nicoline | Transformatief Business Coach

Retraite Spanje Dromenjager
Coach retraite Spanje

Workation= work + vacation

Casa Coline, Javea | Spanje, Costa Blanca

 De workation is een week is voor ondernemers die nog niet uitgedroomd zijn en toe zijn aan een volgende fase in hun ondernemerschap.  De focus ligt echt op business, strategie, positionering, marketing en sales. Het is voor mensen die behoefte hebben aan reflectie en interspectie. Die vanaf een afstandje willen nadenken over hun next big leap en het grote plaatje weer scherp willen krijgen. Die zowel tot rust willen komen als willen knallen op business vlak. Deze 1-op-1 / privé workation is voor elke ondernemer toegankelijk van startend tot vergevorderd.

Ontspannende activiteiten én masterminds

Om dit te kunnen bewerkstelligen zijn er zowel ontspannende activiteiten als diverse verdiepende sessies. De ontspannende activiteiten waaronder meditatie en een sound healing zorgen voor een diepe rust en een helder weten.

De verdiepende sessies in deze retraite week zoals de mastermind en de persoonlijke coachingsessie zorgen voor het concretiseren van je plannen, het inzichtelijk krijgen en transformeren van persoonlijke belemmeringen en het daadwerkelijk beginnen te manifesteren van je droombedrijf met dito omzet.

Jouw workation in Spanje

Het programma bestaat in grote lijnen voor de helft uit het ‘programma’ en voor de andere helft uit ‘me-time’, want met rust komt helder weten en helder zien.

De aankomstdag voor dit retreat is maandag, in de middag. Na aankomst laten wij jou je kamer zien en op maandagavond begint om 18:00 uur het programma met een lekkere gezonde maaltijd, een kennismaking en een heerlijke ontspannende klankschalensessie om even echt hier op deze plek te ‘landen’.

Hieronder vind je de opzet van het programma:

maandag

Aankomstdag

Middag

Star Casa Coline

Check in

Avond

Star Casa Coline

Diner, kennismaken en lekker tot rust komen met een ontspannende klankschalensessie onder de sterren (vanaf 18uur)

dinsdag

Ochtend

Star Casa Coline

Dromen meditatie aan het strand, eventueel zwemmen in zee

Star Casa Coline

Ontbijt in een van mijn favoriete tentjes.

Star Casa Coline

Business Mastermind

Middag

Star Casa Coline

Heerlijke en gezonde lunch

Star Casa Coline

Vrije tijd

Avond

Star Casa Coline

Diner

woensdag

Ochtend

Star Casa Coline

Yoga

Star Casa Coline

Ontbijt & Talk “doelen bereiken en jouw persoonlijke Human Design Chart”

Star Casa Coline

Business Mastermind

Middag

Star Casa Coline

Heerlijke en gezonde lunch

Star Casa Coline

Vrije tijd

Avond

Star Casa Coline

Diner

donderdag

Ochtend

Star Casa Coline

Ontbijt

Star Casa Coline

Persoonlijke Fotoshoot

Middag

Star Casa Coline

Heerlijke en gezonde lunch

Star Casa Coline

Vrije tijd

Avond

Star Casa Coline

Lekker tapas eten in de oude stad van Javea

vrijdag

Ochtend

Star Casa Coline

Ontbijt

Star Casa Coline

Manifestatie Wandeling

Middag

Star Casa Coline

Check out

De middagen zijn vrij om lekker de omgeving te bekijken of aan het strand of zwembad te hangen of aan je business te werken. Mocht je rondom lunchtijd niet in de Casa zijn, no problemo, er is altijd wel iets te eten voor je in de Casa die je alsnog kan pakken als je weer thuis bent.

 

Langer blijven?

Mocht je een nachtje of wat langer willen blijven of het weekend lekker mee willen pakken, heerlijk! Heel welkom! Laat het ons vooral weten!

Data Retreats

Een 1-op-1 workation is anytime in te plannen? Stuur me vooral een berichtje (nicoline@casacoline.com) met wanneer jij zou willen komen!

Casa Coline | Javea, Spanje

Kom jij naar deze WORKATION voor ondernemers in Spanje? Dan verblijf je heerlijk bij ons in Casa Coline in de prachtige natuur van de valei van Javea, vlakbij zee.

Het is hier heerlijk en Javea heeft een krachtige transformerende energie.

De kamers van Casa Coline zijn van alle gemakken voorzien en alle kamers komen uit op wat wij Melrose place noemen, namelijk ons centraal gelegen zwembad en de overdekte naya waar ook ons ontbijt wordt geserveerd, met fruit uit eigen tuin. De grote tuin met oa palmbomen en bougainvilles heeft tal van fijne zitjes waar je je even terug kan trekken of lekker in het zonnetje weg kan dommelen. Er is een gezellige Spaanse naya voor goede gesprekken en om lekker te eten. De meditaties en ceremonie sessies vinden plaats in een speciale ruimte of lekker buiten in de natuur op bijvoorbeeld het dakterras onder de sterren.

Naast zon, zee en strand, kan je hier heerlijk wandelen en prachtig fietsen. Voor de liefhebbers hebben we scooters en fietsen beschikbaar zodat je lekker naar het strand kan of misschien juist het achterland in.

Super ervaringen!

Workation Spanje voor ondernemers door Hilde Jagerman

gelijk SUCCES Na de aanpassingen op mijn website

Hilde haar workation bij Casa Coline had gelijk een positief resultaat! Luister hier wat zij van haar workation vond.

Workation Spanje voor ondernemers door Fany Tel

paradijselijk en dat is niet overdreven.

Fany vond de perfecte combinatie tussen werk en ontspanning! Luister hoe zij haar workation heeft ervaren.

Review Retreat 1 Casa Coline Retraite

een groots en fantastisch cadeau aan mezelf

Karin was hier in Casa Coline op retraite. Ze noemt het een mooie reis naar binnen. Luister hier wat zij van haar retraite week vond.

Workation After Movie

Maart 2023

hoe kom je er?

Je kunt vliegen naar het vliegveld van Alicante of Valencia. Transavia maar ook KLM, Veuling en vele andere hebben verschillende mogelijkheden en qua afstand maakt het niks uit: Javea ligt precies in het midden tussen Valencia en Alicante op een uurtje rijden. Uiteraard kan je vanaf Nederland ook helemaal komen rijden of met de trein komen. Als je met de auto gaat, doe je er +/- 18 uur over. Uiteraard helpen wij je graag om jullie reis naar Spanje te plannen.

investering

  • €5000,- (for dates half march w11 t/m early nov w45)
  • €3500,- (for data low season: half nov, w46 until half march, w10)

Prijs is exclusief btw. Wil je graag wat eerder komen of nog wat daagjes er aan vast plakken? Heerlijk! Laat dat vooral weten, zodat ik de beschikbaarheid voor je kan checken. Een kamer kost normaal €200 per nacht maar als verlenging op een retraite kost het €150 per nacht.

CasaColine-Spanje-laMejorMesa_palm tree

inclusief

N

Alle overnachtingen op een eigen privé kamer

N

Heerlijke gezonde maaltijden (3 per dag)

N

Koffie, thee en water gedurende de hele dag

N

Jouw personal Human Design Chart

N

Ochtend inspiratie / meditatie

N

Business Masterminds

N

Klankschalensessie

N

Yoga

N

Persoonlijke begeleiding door Nicoline, Transformatief Business coach

N

Manifestatie wandeling

exclusief

N

Fotoshoot en / of visagie & haar bij interesse apart bij te boeken

N

Vlucht en transfer

Momenteel boek je voor rond de €150,- een retourvlucht Alicante of Valencia dus wacht niet te lang.

Casa Coline - Javea - Spanje - Boutique Retreat - guesthouse-bedroom-beds-room-spain-dream-beach

Speciale wensen

Heb je iets dat je graag wilt tijdens jouw verblijf bij ons? Laat het ons gerust weten, veel is mogelijk en we maken het graag helemaal naar je zin!

ben jij erbij?

Zou je deze workation willen boeken? Heerlijk! Check jouw datum en laat me jouw voorkeursdatum weten in een berichtje (nicoline@casacoline.com) zodat ik de beschikbaarheid voor je kan checken. 

Additionele mogelijkheden

Het Casa Coline team kan een hoop voor je regelen! Je hoeft het ons alleen maar te laten weten.

N

Scooter huren

N

Fiets huren

treatments

N

Manicure / pedicure

N

Gezichtsbehandeling

N

Voetreflexologie

N

Knieosologie

N

Ontspanningsmassage

N

Deep Tissue massage

N

The Tent Healing Experience

sporten

N

Private sportles / PT

N

Private pilates les

N

Bergwandeling Montgo

N

Wim Hof sessie

N

Surfen

Eerst even kletsen?

Vind je het fijn om eerst eens kennis te maken en wellicht via Facetime alvast een kijkje bij Casa Coline te nemen? Super leuk, je bent van harte welkom!

Stuur me een berichtje via whatsapp (06 55726244) of een email (nicoline@casacoline.com) en we prikken een moment om even te kletsen!

En je kan natuurlijk ook altijd mij of Casa Coline opzoeken op bijvoorbeeld Instagram/ Facebook of mijn podcast over mijn Spanje emigratie avonturen en de retraites die ik hier organiseer, luisteren.

Hoop je snel te mogen spreken!

Hasta luego, Nicoline

hola! Ontmoet nicoline

Nicoline is een Transformatief Business Coach en professioneel dromenjager die gelooft dat alles mogelijk is. Ze heeft haar droomleven weten te manifesteren en is vastbesloten om anderen te helpen hetzelfde te doen.

Na tien jaar te hebben gewerkt in corporate functies, waaronder Marketing Directeur voor L’Oréal, en nog eens tien jaar haar eigen marketing- en communicatiebureau in Amsterdam te hebben gerund, besloot Nicoline het roer om te gooien en zich om te scholen tot coach. Na zes coachopleidingen, waaronder NLP en Transformatief Coachen, heeft ze nu haar eigen coachpraktijk als Transformatie Business Coach en leeft ze hier in Spanje het leven waar ze ooit van droomde.

Nicoline vindt het geweldig om zich te verdiepen in de bedrijven van anderen en eventuele knelpunten bloot te leggen om vervolgens een ijzersterke strategie en bijpassend marketingplan te ontwikkelen dat opvalt. Een workation als deze waarin Nicoline je met al haar kennis begeleid  is daarom super geschikte creatieve snelkookpan voor ondernemers die klaar zijn met het rommelen in het pierebadje en klaar en excited zijn om de sprong in het diepe te maken!

Reiki Nicoline Schipper Casa Coline
Hotspot in Javea Casa Coline Casita for rent
Dream catcher dromenjager Casa Coline Retreat Spain
Rooms for rent house for rent casa casita coline spain javea alicante
Click for mijn 5 beste afvaltips